http://www.peretarres.org/donatius
Segueix-nos
facebook twitter RSS Google+ linkedin Blogger Youtube Delicious slideshare
Donatius
El teu ajut és imprescindible per a que molt infants i joves tinguin accés a una educació i a una vida més digna. Ajuda'ls a créixer!
Pots contactar amb nosaltres al telèfon 934 301 606 o via e-mail ajudals@peretarres.org o omplir el següent formulari.
 
Si vols col·laborar amb nosaltres, és necessari que omplis aquesta butlleta amb les teves dades.
Nom *
Cognoms *
Adreça *
Codi Postal * Població *
Provincia *
Correu electrònic *
Telèfon Mòbil
Tipus de document *
  Amb motiu de l’aprovació del Reglament de la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de Prevenció del blanqueig de capitals, les fundacions estan obligades a identificar els seus col·laboradors econòmics, mitjançant l’obtenció d’una còpia del seu DNI, i guardar-lo físicament o digitalment a la seva seu social.
Per aquest motiu, li agrairíem que ens fes arribar una còpia del seu DNI a través d’aquest formulari o bé enviant-lo a la Fundació Pere Tarrés: c. Numància, 149-151 (a l’atenció del responsable de Fundraising) o a ajudals@peretarres.org.
Pot pujar una imatge en format jpg o gif i amb un tamany màxim de 2Mb.
 
Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris
Vull col·laborar amb l'aportació:
Com fer l'aportació :
DESGRAVACIÓ FISCAL DE LES DONACIONS
El certificat fiscal de la seva aportació per fer la declaració d’Hisenda li enviarem per correu postal durant el primer trimestre de l’any següent d’haver realitzat la donació.
IRPF
La Fundació Pere Tarrés posa en el vostre coneixement que les vostres dades s’inclouran a un fitxer anomenat BDGAFPAIPT de la seva titularitat. Farem servir les dades per a la gestió de la vostra sol·licitud i per enviar-vos informació de la Fundació. Només cedirem les dades a l’administració pública en compliment de les lleis vigents. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i per qualsevol aclariment, us podeu dirigir a: Fundació Pere Tarrés, C/Numància, 149-151 08029 Barcelona a l’atenció del Dep.de Màrqueting, o mitjançant correu electrònic a LOPD@peretarres.org
Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris
Si té algun dubte sobre com omplir el formulari o sobre com formalitzar la seva col·laboració, truqui'ns al telèfon 93 430 16 06
La validació de les seves dades pot trigar uns minuts. Si us plau no tanqui la pantalla ni premi cap botó durant el procés. Al final de la validació sortirà una pantalla d’agraïment, a més rebrà un correu electrònic de confirmació.